Terveenä työelämässä

Osta liikuntapalveluitamme yrityksesi työntekijöille

Tarjoamme teille säännöllisen liikunnan suomia tutkittuja etuja: Työstressin vähentyminen heijastuu unen laatuun ja määrään. Elämänhallinta sekä itsetunto kohenevat – kuin myös työsuoritus. Viime kädessä liikkuva ihminen on vähemmän pois töistä ja on toimintakykyisempi työajan ulkopuolella, myös eläkkeellä.

Yhteistyössä kanssamme: yritysvuosikortit, räätälöidyt ryhmäliikunnat ja kuntosaliin tutustuminen. Henkilökohtainen perehdytys, Personal Trainer – palvelut, yksilöllinen kuntosaliohjelma, henkilökunnan lahjat ja muistamiset. Järjestämme myös mm. Tyhy-päiviä (kysy tarjous henkilömäärää kohden)

Vuoden 2009 alusta työnantajan tarjoama tavanomainen ja kohtuullinen työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta on säädetty verovapaaksi eduksi. Enimmäismäärä on 400 euroa vuodessa.

Maksuvälineenä käyvät: E-lasku, paperilasku, pankkikortti, käteinen, liikuntasetelit, Smartum, E-passi, Tyky-setelit ja Edenred.

Osta, tiedustele tai pyydä tarjous info@fitkuusaa.fi

Jos mieluummin puhut puhelimessa, niin laita sähköposti pyytäen puhelinaika, niin järjestetään suoraan aika Heini Keisalan kanssa.