Henkilökohtainen valmennus -palvelut

Fit Kuusaalta löytyy kaksi erinomaista alan ammattilaista. He auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi – oli kyseessä sitten painonpudotus, lihasvoiman kasvattaminen tai hyvinvoinnin ja jaksamisen lisääminen.

​​​​​​​Täällä sinua varten!

VILLE TOIVANEN

PERSONAL TRAINER (FISAF)
FYSIIKKAVALMENTAJA

HANNE SUOMALAINEN

PERSONAL TRAINER
KUNTOSALIOHJAAJA


SINULLE, joka haluat päästä tavoitteisiin mahdollisimman nopeasti, mutta haluat samalla pitää liikunnan osana elämääsi pitkällä tähtäimellä. Villen ohjauksessa liikkumisesa tulee elämäntapa, mieluisa ja monipuolinen sellainen.


VAHVUUDET

– tavoitteellinen treenaajien valmentaminen
– joukkue- ja yksilölajit
– kuntoutus ja vammojen kanssa työskentely
– ravintotietämys, ruokavalioiden laatiminen

KOKEMUS

Ville on koulutettu ja kokenut Personal Trainer. Hänellä on kokemusta yli 15 vuoden ajalta, jonka aikana Ville on ohjannut, valmentanut ja opettanut liikuntaa.


TAUSTA

Liikunta ja urheilu ovat olleet Villen elämässä sekä työ- että vapaa-aikana vahvasti läsnä koko elämän ajan. Hän on toiminut muun muassa fysiikkavalmentaja sekä yksilö- että joukkuelajeissa, liikunnanohjaajana ja opettajana.

Ville on opiskellut Varalan Urheiluopistossa Tampereella liikunnanohjauksen perustutkinnon erikoistuen fyysiseen valmennukseen. Valmennus- ja ravitsemustieteen sekä anatomian opintojen lisäksi Villellä on useita arvostettuja tutkintoja:

• FISAF, kuntosaliohjaaja (2005).
• FISAF:n Personal Trainern -tutkinto (2007)
• Fustra Personal Trainer (2013).


”ÄLÄ ALOITA HUOMENNA SITÄ MINKÄ VOI ALOITTAA JO TÄNÄÄN”

PT:N TERVEISET

Olipa tavoitteesi tai rajoitteesi mitkä tahansa, saat asiantuntevaa opastusta minulta. En usko ehdottomuuteen vaan siihen, että parhaat mahdollisuudet onnistua tavoitteissaan on pitää tekeminen mielekkäänä. Näin saavutetaan pysyviä positiivisia muutoksia ja pidetään motivaatio nousujohteisena.

Mukavuusalueelta on hyvä välillä poiketa, mutta tavoitteita kohti määrätietoisesti etenemisen ei tarvitse olla jatkuvasti epämiellyttävää. Terveellinen ja liikunnallinen elämäntapa voi olla myös mukavaa.

Ota ensimmäinen ja vaikein askel ja tule treenaamaan. Nähdään salilla!


Treeniterkuin, Ville


SINULLE, joka haluat ylittää ja saavuttaa tavoitteesi – mitä ikinä ne ovatkaan. Jos haluat Personal Trainerin kannustamaan ja tukemaan sinua, napakkuudella, varmalla ja positiivisella otteella – Hanne on sinun valintasi.


VAHVUUDET

– treeniohjelmien yksilöllinen räätälöinti
– painonpudotus
– elämäntaparemontti
– kiinteytyminen

KOKEMUS

Hanne kouluttautui CWA Kuntosaliohjaajaksi vuonna 2016. Hän on ohjannut liki 20 vuotta ryhmäliikuntatunteja, täydentäen samalla osaamistaan muiden koulutusten kautta.

Hannen vetämiä ryhmäliikuntatunteja on ollut laidasta laitaan, mikä on mahdollistanut monipuolisen liikunnan harjoittelun. Ryhmäliikunnan ohjauksen myötä Hanne on erikoistunut oman kehon painolla tapahtuvaan harjoitteluun.

Kuntosaliohjauksia ja treeniohjelmia Hanne on tehnyt viisi vuotta.


TAUSTA

Liikunta ja hyvinvointi ovat kuuluneet Hannen elämään nuoresta pitäen. Kuntosaliharjoittelun hän aloitti vakituisesti 2012 ja osallistui vuonna 2015 BodyFitness -kilpailuun. Monipuolinen kuntosaliharjoittelu on yksi Hannen mielenkiinnon kohteista. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut hänelle tärkeää.

”PÄÄTÖS PANOSTAA ITSEESI ON PÄÄTÖS, JOTA ET TULE KOSKAAN KATUMAAN”

PT:N TERVEISET

Oli sinulla sitten selkeä tavoite tai kaipaat uudistusta treeneihisi – olen täällä sinua varten.
Jos mielessäsi on saliharjoittelun aloittaminen, painonpudotus, kiinteytyminen, lihasmassan kasvattaminen tai hyvinvoinnin ylläpito, niin ota rohkeasti yhteyttä. Räätälöidään sinulle parhaiten sopivat treenit!

Nyt tavoitteita ja unelmia toteuttamaan – yhdessä.


Iloisin terveisin, Hanne


Villeltä ja Hannelta saa yksilöllisiä valmennuksia, ohjauksia, saliohjelmia, ravinto-ohjelmia ja ravitsemusvalmennusta sekä yksilö- että pienryhmille.

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai viestitse, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva tapa saavuttaa haluamasi tulokset.

Ville Tolvanen puh. 0414353191

Hanne Suomalainen puh. 0405335034