Hanna Laurila hioi kisakuntoaan Fit Kuusaalla

Kun Hanna Laurila tuli ”fitness-kaapista ulos” ja kertoi treenaavansa Wellness Fitness -kilpailuihin tosissaan, alkoi Fit Kuusaan saliporukka kannustaa häntä kohti huippusuorituksia. Tällainen yhteisöllisyys lämmittää kovasti yksilöurheilijan mieltä.

Kuusankoskella asuvan Hanna Laurilan kolmen vuoden mittainen puristus huipentui toukokuussa Wellness Fitness EM-kilpailuun Espanjassa. Suomen edustuspaikka yleisen sarjassa alle 168 senttiä irtosi, kun Hanna nappasi Vantaan fitness classicissa pronssia.
– Olin todella positiivisesti yllättynyt ja ylpeä, että sain kisapaikan ja lähdin edustamaan Suomea. EM-kilpailuissa en päässyt finaaliin, mutta se oli muuten kaikin puolin upea elämys. Meillä olisi siellä mahtava joukkue mukana, hän kehuu.
Hannalle haastavinta kilpailussa olivat ”poset” eli poseeraaminen, vaikka sitäkin oli tullut kovasti harjoiteltua. Tiukka puolen vuoden dieetti, jossa hän veti kehon rasvaprosentin alle kymppiin, sujui yllättävän kivuttomasti.
– Tykkään selkeydestä ja kun on tietty ruokavalio, niin sen noudattaminen ei ole mikään ongelma. Tiedostan myös sen, että näin rajua treenaamista ja ruokavaliota ei kroppa kestä joka vuosi, hän korostaa.
Toteuttakaa omia unelmianne
Fit Kuusaalla kilpailun jälkeen palauttavaa treeniä tekevä Hanna on onnellinen, että on onnistunut kulkemaan näin hienon matkan urheilijan urallaan. Ja että on löytänyt lajin, jossa huipputulosten saavuttaminen nelikymppisenä on mahdollista, vaikka harrastaminen on aloitettu vasta aikuisiällä.
– Olen oppinut paljon itsestäni ja siitä, että meistä jokaisella pitäisi olla oikeus toteuttaa omia unelmiaan. Vaikka olenkin kolmen lapsen äiti, olen pystynyt treenaamaan itseni huippukuntoon ja päässyt kansainväliseen kilpailuun. Toivottavasti muutkin uskaltavat lähteä kulkemaan omaa tietään, hän kannustaa.
Fit Kuusaa on ollut jo pitkään Hannan kotitreenipaikka. Se on täyttänyt korkealla tasolla urheilevan tarpeet, kuntosalilaitteilla on pystynyt tekemään kaiken tarpeellisen. Vielä kun on ajoittanut oman harjoittelun salin hiljaisiin hetkiin, jalkakyykky ja muut Hannalle tarpeelliset laitteet ovat olleet vapaana.
– Nautin kovasti tämän salin tunnelmasta, ihmiset ovat kannustavia ja kiinnostuneita, Hanna kehuu.
Salilla tutuksi tullut Jouni Harjamaa tulee moikkaamaan ja kysyy Hannalta, että mitä seuraavaksi.
– Nähtäväksi jää, mikä on seuraava tavoite. Minulla on tapana on aina asettaa jokin tavoite, mutta nyt vielä mieli ja keho toipuvat kisakokemuksesta. Fit Kuusaan salilla minut tullaan kyllä näkemään, Hanna lupaa.

Hanna Laurila ja Jouni Harjamaa toivottavat kaikki tervetulleeksi treenaamaan Fit Kuusaalle, jossa käy kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä.

Kuusankoskella asuvan Hanna Laurilan kolmen vuoden mittainen puristus huipentui toukokuussa Wellness Fitness EM-kilpailuun Espanjassa. Suomen edustuspaikka yleisen sarjassa alle 168 senttiä irtosi, kun Hanna nappasi Vantaan fitness classicissa pronssia.